Termeni si conditii de utilizare

Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de comercializare. In momentul in care ati comandat ceva de pe site-ul nostru se intelege faptul ca ati citit, înteles si ati acceptat termenii si conditiile prezentate in acest document intitulat "Termeni si conditii".
Plasarea unei comenzi catre VPS HOBBY S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta sectiune.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.vpshobby.ro este proprietatea VPS HOBBY SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul VPS HOBBY SRL a oricaror elemente de continut se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.vpshobby.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si citarea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel fara acordul VPS Hobby SRL.

Datele personale

Informatiile furnizate catre VPS Hobby S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. VPS Hobby S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. VPS Hobby S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face numai prin intermediul FAN Courier sau Postei Romane.